Hoe werkt Bancontact?

In België betalen klanten van verschillende banken via Bancontact. Consumenten hebben een fysieke kaart, die gekoppeld is aan een bankrekening. Ze betalen vervolgens via een app of met een kaartlezer. Je activeert Bancontact in je Mollie Dashboard en betaalt voor iedere geslaagde transactie € 0,39.

Bancontact activeren

1. Ga in je Mollie Dashboard naar Instellingen > Websiteprofielen.
  2. Klik op Betaalmethodes.
  3. Vink Bancontact aan.

Waarom Bancontact?

Een betaling via Bancontact wordt direct bevestigd en is gegarandeerd. Dit betekent dat een consument de betaling niet kan terugdraaien. Een betaling via Bancontact is daarnaast 3D Secure