Hoe verander ik mijn bankrekening?

Wil je dat we je op een ander rekeningnummer uitbetalen? Je wijzigt je bankrekening in je Mollie account.

Wat je vooraf moet weten

Je bankrekening moet een zakelijke bankrekening zijn.

Bankrekening wijzigen

Je wijzigt je bankrekening in je dashboard:

1. Log in op je Mollie Dashboard.
  2. Ga naar Instellingen > Bankrekening.
  3. Klik op Voeg zakelijke bankrekening toe.
  4. Vul je bankrekening in.
  5. Klik op Verifieer je bankrekening.
  6. Selecteer een van de methodes om jouw bankrekening te verifiëren. Dit kan gedaan worden door middel van een iDEAL transactie, of door het overmaken van 0,01.

We gaan nu je bankrekening controleren. Zodra je bankrekening is goedgekeurd, krijg je hier bericht van via mail. Ga dan naar stap 7.

1. Ga naar Instellingen > Uitbetalingen.
  2. Selecteer bij Bankrekening > Kies een geverifieerde bankrekening het juiste bankrekeningnummer.
  3. Klik op Opslaan.

Goed om te weten

Het is niet mogelijk om een TransferWise bankrekening te gebruiken. We kunnen deze rekeningnummers namelijk niet verifiëren.