Is je account al actief en wil je een nieuwe bankrekening toevoegen? In dit geval ga je in je account naar Instellingen >> Bankrekeningen. Hier vind je een mogelijkheid om een nieuwe bankrekening toe te voegen. Houd er wel rekening mee dat we maar op één rekening kunnen uitbetalen.

1. Klik op  'Voeg zakelijke bankrekening toe'

2. Vervolgens vul je je IBAN in

3. Kies op welke wijze je de rekening wil verifiëren en voldoe de betaling volgens de instructies.

4. Let op: na de verificatiebetaling dien je bij "uitbetalingen" de juiste rekening te selecteren voor uitbetaling.

Je kunt hier bovendien nog meer voorkeuren opgeven, zoals een minimaal uitbetaalbedrag en een uitbetalingsreferentie.