Je kunt zelf één van de accounts eenvoudig sluiten via jouw dashboard, door te klikken op "Account opzeggen". We vragen je vervolgens om een reden op te geven, en je huidige wachtwoord in de voeren. Klik vervolgens op "Opzeggen" om jouw account definitief te sluiten.

image_2x.png

Heb je hulp nodig bij het aanmaken van je account? In dit artikel lees je er meer over.