Wat kan ik doen als inloggen niet lukt?

Je vult bij het inloggen in je Mollie Dashboard je gebruikersnaam en wachtwoord in. Volg de stappen als dit niet lukt.

Controleer of je de juiste gebruikersnaam en het juiste wachtwoord hebt ingevuld:

• Je gebruikersnaam is meestal gelijk aan je e-mailadres. Ben je het e-mailadres vergeten of heb je geen toegang meer tot het e-mailadres? Neem dan contact met ons op.
  • Weet je het wachtwoord niet meer?
      1. Klik op Wachtwoord vergeten.
      2. Vul je e-mailadres in en klik op Reset wachtwoord.
      3. Er is een e-mail naar je verzonden. Volg de stappen in de e-mail om je wachtwoord opnieuw in te stellen. Heb je geen e-mail ontvangen? Neem dan contact met ons op.