Het kan zijn dat je een foutmelding krijgt op het moment dat je probeert in te loggen. Controleer in dit geval eerst of je de gebruikersnaam en het wachtwoord juist hebt ingevuld.

In de meeste gevallen is je gebruikersnaam gelijk aan je e-mailadres. Indien je account hebt dat al een aantal jaren oud is, kan het ook zijn dat je een andere gebruikersnaam hebt.

Controleer ook of je je wachtwoord correct hebt ingevuld en of je geen Caps lock aan hebt staan. Ben je je gebruikersnaam of wachtwoord vergeten of krijg je een andere foutmelding? Neem dan even contact met ons op.