Mollie werkt out-of-the-box met WooCommerce. Je hoeft slechts in de control-panel van WooCommerce de module te installeren.

Automatische installatie

1. Installeer de plugin via het menu Plugins -> New plugin. Zoek daar vervolgens op 'Mollie Payments for WooCommerce'.
  2. Activeer de 'Mollie Payments for WooCommerce'-plugin in het 'Plugins' menu van WordPress
  3. Stel nu je Mollie Websiteprofiel live key in op de pagina WooCommerce -> Settings -> Checkout (of via de Mollie Settings link in het Plugins overzicht)
  4. En klaar! De actieve betaalmethodes zullen nu automatisch zichtbaar zijn in de checkout van je webshop.

Manuele installatie

1. Ga naar de officiële pagina van Mollie Payments for WooCommerce en download de plugin
  2. Pak vervolgens dit .zip-bestand uit
  3. Upload de folder 'mollie-payments-for-woocommerce' naar de /wp-content/plugins/ directory
  4. Activeer de 'Mollie Payments for WooCommerce'-plugin in het 'Plugins' menu van WordPress
  5. Stel nu je Mollie Websiteprofiel live key in op de pagina WooCommerce -> Settings -> Checkout (of via de Mollie Settings link in het Plugins overzicht)
  6. En klaar! De actieve betaalmethodes zullen nu automatisch zichtbaar zijn in de checkout van je webshop.

Plugin updaten

De Mollie WooCommerce update automatisch. Heerlijk.