Het zou kunnen dat je je wachtwoord nog wel weet, maar deze wilt aanpassen (bijvoorbeeld wegens veiligheidsredenen). In dit geval ga je naar de pagina account en voer je een nieuw wachtwoord in en jouw huidige wachtwoord. Vergeet niet op te slaan.

Een andere mogelijkheid is dat je je wachtwoord kwijt bent. In dit geval ga je op de homepage naar "inloggen". Je klikt vervolgens op "Wachtwoord vergeten?"

We vragen je hierna om je e-mailadres in te vullen. Dit is het hoofd-e-mailadres van je account. Je ontvangt van ons een e-mail met verdere instructies. Nadat je op de link in de mail hebt geklikt, kan je zelf een nieuw wachtwoord kiezen.