Het zou kunnen dat je je wachtwoord nog wel weet, maar deze wilt aanpassen (bijvoorbeeld wegens veiligheidsredenen). In dit geval ga je naar de pagina account en klik je op 'wachtwoord wijzigen'. Je kiest dan zelf een nieuw wachtwoord.

Een andere mogelijkheid is dat je je wachtwoord kwijt bent. In dit geval ga je op de homepage naar "inloggen". Je klikt vervolgens op "Wachtwoord vergeten?"

Schermafbeelding 2016-07-13 om 13.14.59

Schermafbeelding 2016-07-13 om 13.12.07

We vragen je hierna om je e-mailadres in te vullen. Dit is het hoofd-e-mailadres van je account. Je ontvangt van ons een e-mail met verdere instructies. Nadat je op de link in de mail hebt geklikt, kan je zelf een nieuw wachtwoord kiezen.