Hoe verander ik mijn btw nummer?

Als je in Nederland of het buitenland btw-plichtig bent, hebben we je btw nummer nodig. Je vult hem zelf in op je Mollie Dashboard. Je kunt ook een nieuw btw nummer toevoegen of een verkeerd ingevuld btw nummer aanpassen.

Btw nummer veranderen

1. Log in op je Mollie Dashboard
  2. Ga naar Instellingen > Organisatie.
  3. Vul onder btw-nummer (optioneel) het nieuwe btw nummer in.
  4. Klik op Opslaan.

Zodra je de nieuwe instellingen hebt opgeslagen, controleren wij je nieuwe btw nummer bij de Belastingdienst. Het nieuwe nummer wordt vervolgens pas in gebruik genomen nadat het is goedgekeurd en de volgende facturatieperiode is gestart.

Lees meer

Hoe verander ik mijn bedrijfsgegevens in mijn Mollie account?