Dit is mogelijk. Veel webwinkelplatformen hebben er al voor gekozen om betalingen via Mollie mogelijk te maken. Ook klanten van Strato kunnen hun webshop nu dus compleet maken met betalingen via Mollie. Strato biedt een breed scala aan internetdiensten aan waaronder hosting, (cloud-)storage, SEO-diensten en het gebruik van servers. Ook bieden ze totaalpakketten aan voor eenvoudige, complete webwinkels. De webshops zijn uitgerust met allerlei marketingtools, een sterke beveiliging en een koppeling met betaalsystemen.

Het koppelen werkt het eenvoudig. Binnen Strato selecteer je Mollie als payment provider. Strato vraagt vervolgens om de "Live API-key". Deze vind je -mits je website is goedgekeurd- in je account via websiteprofielen. Strato biedt bij al zijn pakketten de optie aan om met Mollie te kunnen betalen.

Vragen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Strato.