Hoe verander ik mijn KVK nummer?

Heb je al transacties ontvangen? Dan is het niet mogelijk om je KVK nummer te veranderen. Je Mollie account is gekoppeld aan één bedrijf. Als je een nieuw KVK nummer hebt, bestaat je bedrijf niet meer in de oude vorm en heb je wettelijk een nieuw bedrijf. Voor dit bedrijf heb je een nieuw account nodig. Je moet dan een nieuw account aanmaken.

Heb je nog geen transacties ontvangen? Wijzig dan je KVK nummer in je dashboard:

1. Ga naar je Mollie Dashboard en log in.
  2. Ga naar Instellingen > Organisatie.
  3. Wijzig je KVK nummer.
  4. Klik op Opslaan

Lees meer

Hoe verander ik mijn bedrijfsgegevens in mijn Mollie account?