Als er nog geen transacties hebben plaatsgevonden, kun je de bedrijfsnaam in je account aanpassen. Als er wel transacties hebben plaatsgevonden, kun je de bedrijfsnaam helaas niet zomaar wijzigen.

Je kunt ons in dit geval het beste even een mailtje sturen (info@mollie.com). Hierin geef je aan:

• je partner ID;
  • je nieuwe bedrijfsnaam;
  • of er eventueel nog andere gegevens gewijzigd moeten worden.

Wij kunnen dan je bedrijfsnaam aanpassen en zullen je vragen opnieuw akkoord te gaan met de gebruikersovereenkomst.

Let wel op: de bedrijfsnaam moet geregistreerd staan bij de Kamer van Koophandel, onder hetzelfde KvK-nummer. Hoort de bedrijfsnaam bij een ander KvK-nummer? Dan heb je hiervoor een nieuw account nodig.

Lees ook: Hoe kan ik mijn KvK-nummer aanpassen?