Waar vind ik mijn partner ID of klant ID?

Het partner ID is het nummer van jouw account, je klantnummer dus. We noemen het ook wel je Mollie ID.

Wanneer je inlogt in je Mollie-account, vind je het partner ID links bovenaan, bij de naam van je bedrijf. Het partner ID begint altijd met ‘#’ en wordt gevolgd door enkele cijfers.

Als je contact opneemt met ons, is het aan te raden om je partner ID bij de hand te hebben of in de e-mail te zetten. Onze medewerkers van de support afdeling kunnen jou dan sneller helpen met het beantwoorden van je vraag.

In de categorie Instellingen vind je meer informatie over het aanpassen van instellingen in je Mollie Dashboard.