De oude betaallinks in het Mollie Beheer wordt vervangen door Plink. Met Plink is het mogelijk om betaallinks aan te maken. Plink is qua basisfunctionaliteit gratis en je kunt gewoon met Mollie inloggen. In Plink zitten veel meer functionaliteiten dan in de oude betaallinks van Mollie. Meer daarover vind je op de website van Plink.

Veel gestelde vragen

Wat betekend dit voor mijn oude betaallinks en de oude betaallink API?
Deze blijven gewoon geldig en werken. Je kunt alleen geen nieuwe betaallinks meer aanmaken in het oude beheer.

Zijn er extra kosten aan Plink verbonden?
Nee, Plink is gewoon gratis. Sommige functies kosten echter wel iets extra (alleen wanneer de transactie gelukt is). Informatie over de tarieven vind je op de tarievenpagina van Plink.

Hoe zit het met de kosten voor een herbruikbare betaallink?
We hebben bij Plink ervoor gekozen bepaalde nieuwe functionaliteiten te introduceren die niets extra's kosten. Maar wanneer je een betaallink herbruikbaar wilt maken kost dit € 0,25 extra bij een succesvolle betaling. Dit betaalde je voorheen niet. Wij hebben dit gedaan om zo extra inkomsten voor Plink te generen. Met deze inkomsten kunnen we de kosten van Plink dekken en een team van mensen door laten blijven ontwikkelen op het platform van Plink. De combinatie van Mollie's scherpte tarieven samen met Plink als los platform maken het geheel nog steeds erg aantrekkelijk. Echter, mocht je deze kosten onterecht vinden omdat je bijvoorbeeld meer dan 100 transacties per maand doet en dit voorheen niet betaalde dan kijken we graag samen naar de mogelijkheden.

Is er een Plink API?
We willen Plink eerst uitbreiden met meer functionaliteiten. Mocht de Mollie API ook voldoen, dan adviseren wij om deze te implementeren.