Hoe activeer ik cadeaukaarten als betaalmethode?

Bij Mollie kunnen jouw klanten met een cadeaukaart betalen. Meld je hiervoor aan bij de organisatie die de cadeaukaart uitgeeft en activeer de cadeaukaart in je Mollie Dashboard.

Stap 1: Aanmelden

Neem contact op met de organisatie die de cadeaukaart uitgeeft. De organisatie zal vragen om een PSP ID. Geef jouw Mollie partner ID door. Je vindt dit nummer linksboven in je Mollie Dashboard, onder de naam van jouw bedrijf.

Stap 2: Cadeaukaart activeren

Heeft de organisatie van de cadeaukaart je aanmelding bevestigd? Activeer de cadeaukaart dan in je Mollie Dashboard:

1. Ga in je dashboard naar Instellingen > Websiteprofielen.
  2. Klik op Betaalmethodes.
  3. Klik bij Cadeaukaart op het pijltje naar beneden.
  4. Vink de cadeaukaarten aan die je aanbiedt.

Wij controleren je aanmelding bij de organisatie die de cadeaukaart uitgeeft en activeren vervolgens definitief de cadeaukaart.