Je kunt eenvoudig de betaalmethodes van mollie inschakelen in je Ecwid webwinkel door onderstaande stappen te volgen:

• Log in op het Ecwid Configuratiescherm en klik op "Betaling" in het menu aan de linkerkant
  • Klik op "Mollie instellen"
    • Indien het gedeelte zoals hierboven weergegeven niet zichtbaar is, kun je "Mollie Payments" vinden in het gedeelte "Andere manieren om betaald te worden". Kies niet voor "iDEAL / Mollie".
  • Vul je Live API-key in die je kunt vinden in het Mollie Dashboard en sla de instellingen op.
  • Je klanten kunnen nu betalen via Mollie in je webshop.