Wat doe ik als ik niet genoeg tegoed in mijn account heb voor een terugstorting?

Geld dat je terugstort naar een klant, gaat van het beschikbare tegoed in jouw Mollie account af. Als je saldo te laag is komt de terugstorting in de wachtrij. We voeren de terugstorting uit als je tegoed handmatig of door een nieuwe binnenkomende betaling is aangevuld.

Je tegoed aanvullen

Nieuwe betalingen die je binnenkrijgt vullen automatisch jouw tegoed aan. Wil je niet wachten op nieuwe betalingen? Vul dan handmatig je tegoed aan in je Mollie Dashboard

1. Ga naar Administratie > Balans.
  2. Klik in de oranje balk bovenaan de pagina op direct je saldo aanvullen.
  3. Selecteer een betaalmethode en voer de betaling uit. Het bedrag dat je betaalt bestaat uit:

We verwerken de terugstorting de eerstvolgende werkdag.

Terugstorting uit wachtrij halen

Staat een terugstorting in de wachtrij, maar wil je dit annuleren? Haal de terugstorting dan uit de wachtrij:

1. Ga in je dashboard naar Transacties > Terugstortingen.
  2. Klik in het balkje Terugstortingen op Annuleren.
  3. Klik op Bevestig

De terugstorting is nu verwijderd uit de wachtrij.