Heb jij een e-mail ontvangen met in het onderwerp "Wachtwoord vergeten"? Dan heb je waarschijnlijk op de button "wachtwoord vergeten" geklikt in het inlogscherm van jouw Mollie-dashboard (zie afbeelding).

Heb je dit zelf niet gedaan? Dan is het belangrijk om na te gaan of er meer mensen zijn die toegang hebben tot jouw account. Heb je bijvoorbeeld jouw inloggegevens wel eens gegeven aan een collega of aan jouw websitebouwer? Benader hen dan om uit te zoeken of iemand de wachtwoord-resetfunctie heeft gebruikt.

En neem het zekere voor het onzekere: stel zelf een nieuw wachtwoord in. Deze kan je vinden in jouw dashboard via Account.