Ja, met Mollie Teams kun je andere gebruikers toevoegen aan jouw Mollie-account, zodat zij voor hen relevante informatie kunnen bekijken en/of bewerken. Jij - als eigenaar van het account - selecteert een rol voor degene die je toevoegt met specifieke rechten, waarmee je voorkomt dat ze informatie die niet voor hen relevant is kunnen zien. Dit is om gevoelige informatie te beschermen.

Hoe werkt het?

Op de teampagina in je Mollie Dashboard (Instellingen >> Team) kun je één of meerdere gebruikers toevoegen door hun e-mailadres in te vullen en een rol te selecteren. Momenteel is het niet mogelijk om meerdere gebruikers tegelijk toe te voegen, maar die je ze één voor één toe te voegen. Lees meer over het toevoegen, wijzigen of verwijderen van gebruikers.

Verschillende rollen

Om gevoelige informatie te beschermen en de rechten van een nieuwe gebruiker te beperken, kun je kiezen uit de volgende rollen met vooraf geselecteerde toegangsrechten:

Administrator

Developer

Finance

Support

Alleen lezen

Betalingen

Bekijk & manage

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Terugstortingen

Bekijk & manage

Bekijk & manage

Bekijk & manage

Bekijk & manage

Bekijk

Bestellingen

Bekijk & manage

Bekijk

Bekijk

Bekijk & manage

Bekijk

Klanten en abonnementen

Bekijk & manage

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Statistieken

Bekijk

Bekijk

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Financiële administratie

Bekijk & manage

Geen toegang

Bekijk

Geen toegang

Geen toegang

Account setup

Bekijk & manage

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

API-keys

Bekijk & manage

Bekijk

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Ontwikkelde applicaties

Bekijk & manage

Bekijk & manage

Geen toegang

Geen toegang

Geen toegang

Team abonnementen

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Bekijk

Op dit moment is het alleen mogelijk om één type rol met vooraf geselecteerde rechten toe te wijzen aan je gebruikers. Het handmatig toewijzen van rechten staat op de planning voor de toekomst.

Bekijk hier de voorwaarden voor het gebruik van Mollie Teams.