Als je een incasso-betaling aanmaakt via onze API is de status "pending" (in afwachting). In verband met een langere verwerkingstijd zal deze niet direct wijzigen naar betaald. Klik hier voor meer informatie over de tijdlijn van een incasso-betaling. Op het moment dat wij de betaling kunnen uitbetalen (10 werkdagen na de incassodatum) zal de status van de incasso-betaling wijzigen naar "paid" (betaald). In de tussentijd kan de betaling ook nog mislukken, waarbij de status direct wordt aangepast en de webhook (indien ingesteld) wordt aangeroepen. Mocht de klant de betaling tegenhouden of terugtrekken voordat wij de betaling op betaald hebben gezet, zal de status "failed" (mislukt) worden. Is de incasso-betaling al op betaald gezet, en voert de klant dan een stornering uit, zal de status "charged_back" worden.