Om alle betaalmethodes toe te voegen aan jouw Shopify-webshop, moet je deze eerst activeren in je Mollie-account. Dit kan je doen bij de instellingen van je websiteprofiel in je account. Vervolgens activeer je de betaalmethodes bij Shopify, zodat ze zichtbaar worden in de checkout. Via deze apps is het ook mogelijk om de betaling vanuit Shopify terug te storten.

1. Activeer de betaalmethodes één voor één via de volgende links:

2. Klik op de knop Add payment gateway in Shopify.

3. Vul je Mollie Partner ID en Live API-key in, en klik op Activate.

De betaalmethode is nu geactiveerd in je Shopify Checkout. Herhaal deze stappen voor iedere betaalmethode die je aan je webshop wilt koppelen.