Om alle betaalmethodes toe te voegen aan jouw Shopify-webshop, moet je deze eerst activeren in je Mollie-account. Dit kan je doen bij de instellingen van je websiteprofiel in je account. Vervolgens activeer je de betaalmethodes bij Shopify, zodat ze zichtbaar worden in de checkout.

iDEAL en Bancontact via Mollie zitten kant-en-klaar in Shopify, daarover lees je in dit artikel meer.

1. Activeer de betaalmethodes één voor één via de volgende links:

2. Klik op de button Add payment gateway in Shopify.

screen-shot-2016-12-14-at-12-56-32

3. Vul je Mollie Partner ID en Live API key in en klik op Activeer.

Mollie Shopify payment methods

De betaalmethode is nu geactiveerd in je Shopify Checkout. Herhaal deze stappen voor iedere betaalmethode die je aan je webshop wilt koppelen.