Hoe activeer ik de betaalmethodes van Mollie bij Shopify?

Je activeert zelf verschillende betaalmethodes in je Shopify account, zoals creditcard, iDEAL of Apple Pay. Als een betaalmethode niet in Shopify staat, kun je deze zelf installeren en toevoegen.

Creditcard

1. Log in bij Shopify.
  2. Ga linksonder op de pagina naar Instellingen.
  3. Klik op Betaalproviders > Kies een externe provider.
  4. Zoek op ‘Mollie’ en open Creditcard (Mollie).
  5. Vul je gegevens in:
  6. Selecteer de juiste creditcards.
  7. Klik op Creditcard (Mollie) activeren.
  8. Ga in je Mollie Dashboard naar Instellingen > Websiteprofielen.
  9. Klik op Betaalmethodes.
  10. Vink Creditcard aan.

Andere betaalmethodes

1. Log in bij Shopify.
  2. Ga linksonder op de pagina naar Instellingen.
  3. Klik op Betaalproviders > Alternatieve betaling kiezen.
  4. Zoek op ‘Mollie’ en selecteer de juiste betaalmethode.
  5. Vul je gegevens in:
  6. Klik op [naam betaalmethode] activeren
  7. Herhaal de stappen voor alle betaalmethodes die je wilt activeren.
  8. Ga in je Mollie Dashboard naar Instellingen > Websiteprofielen.
  9. Klik op Betaalmethodes.
  10. Activeer de betaalmethodes die je in je Shopify account hebt geactiveerd.

Betaalmethodes die niet in de lijst Alternatieve betalingsproviders staan

Sommige betaalmethodes staan niet standaard in de lijst Alternatieve betalingsproviders in Shopify. Deze voeg je zelf toe:

1. Klik op de gewenste betaalmethode:
  2. Log in bij Shopify.
  3. Klik op Betalingsprovider installeren. De betaalmethode is nu toegevoegd.
  4. Ga linksonder op de pagina naar Instellingen.
  5. Klik op Betaalproviders > Alternatieve betaling kiezen.
  6. Zoek op de betaalmethode die je zojuist hebt toegevoegd en open deze.
  7. Vul je gegevens in:
  8. Klik op [naam betaalmethode] activeren
  9. Herhaal de stappen voor alle betaalmethodes die je wilt activeren.
  10. Ga in je Mollie Dashboard naar Instellingen > Websiteprofielen.
  11. Klik op Betaalmethodes.
  12. Activeer de betaalmethodes die je in je Shopify account hebt geactiveerd.