Hoe activeer ik creditcard als betaalmethode?

Wil je dat je klanten met creditcard kunnen betalen? Je vraagt deze betaalmethode aan in je Mollie Dashboard. Wij controleren daarna of je website voldoet aan de voorwaarden voor creditcard als betaalmethode. We voeren deze controle uit omdat de betaalmethode creditcard risico’s met zich meebrengt voor jou en voor ons als betaalprovider

Aanvraag indienen

Zo vraag je een creditcard als betaalmethode aan in je Mollie Dashboard:

1. Ga in je dashboard naar Instellingen > Websiteprofielen.
  2. Klik op Betaalmethodes.
  3. Vink Creditcard aan.
  4. Vul in welke producten of diensten je aanbiedt.
  5. Klik op Verzend.