Indien klanten geen gebruik hebben gemaakt van de aanmeldlink, kan je deze accounts alsnog koppelen door gebruik te maken van de methode “account claim”.

Je ontvangt dan natuurlijk geen reseller vergoeding meer over eerder gedane transacties, maar wel over de transacties die vanaf dit moment binnenkomen. Je hebt hiervoor de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig van het account.

Lees voor meer informatie ook het artikel over onze reseller API waarin alle methodes staan beschreven.