Je kunt jouw account zelf eenvoudig weer opzeggen via het dashboard, door te klikken op "Account opzeggen". We vragen je vervolgens om een reden op te geven, en je huidige wachtwoord in de voeren. Klik vervolgens op "Opzeggen" om jouw account definitief te sluiten.

Schermafbeelding_2017-03-23_om_10.30.36.png