Je kunt jouw account zelf opzeggen via het dashboard, door te klikken op 'Account opzeggen'. We vragen je vervolgens om een reden op te geven en je huidige wachtwoord in de voeren. Klik daarna op 'Opzeggen' om jouw account definitief te sluiten.

Het kan tot 3 werkdagen duren voordat je account definitief gesloten is, je ontvangt daarover van ons een bevestigingsmail. Eventuele openstaande tegoeden krijg je daarna uitbetaald.

Let op: Nadat je je account hebt opgezegd, is het niet meer mogelijk om in te loggen. Exporteer alle data en facturen die je nog nodig hebt voordat je het account opzegt.

 Mollie_account_opzeggen.png