Hoe kan ik mijn account opzeggen?

Je kunt jouw account zelf opzeggen via het dashboard, door te klikken op 'Account opzeggen'. Sluit je je account? Dan sluiten en verwijderen we ook alle organisaties van de account. Neem contact met ons op als je een specifieke organisatie wilt verwijderen.

Het kan tot 3 werkdagen duren voordat je account definitief gesloten is, je ontvangt daarover van ons een bevestigingsmail. Eventuele openstaande tegoeden krijg je daarna uitbetaald.

Let op: Nadat je je account hebt opgezegd, is het niet meer mogelijk om in te loggen. Exporteer alle data en facturen die je nog nodig hebt voordat je het account opzegt.