Dat kan eenvoudig via een losse dienst die naast Mollie draait, genaamd Plink. Je kunt bij Plink gewoon inloggen met je Mollie account door Plink toegang tot geven tot je Mollie account.

Het enige wat je daarna hoeft te doen is het invullen van een bedrag en omschrijving.

Klik vervolgens op de knop ‘Maak betaallink’, en de link wordt samengesteld. De klant kan bij deze betaallink kiezen uit de betaalmethodes die actief staan ingeschakeld voor het gekozen Websiteprofiel.

Handig: verzend de link per e-mail of plaats hem op je website.

Is er ook een API voor betaallinks?

Voordat we de API releasen willen we eerst Plink uitbreiden met meer functionaliteiten zodat ook de API meerwaarde toevoegd. Je kunt uiteraard er altijd voor keizen om ook gewoon de Mollie API te implementeren.