Ja, bij Mollie maak je eenvoudig betaallinks aan via Plink, een dienst die Mollie speciaal hiervoor ontwikkeld heeft.

De basisfunctionaliteiten van Plink zijn gratis, je betaalt alleen de transactiekosten bij Mollie voor geslaagde betalingen. Kies je voor een herbruikbare betaallink of een andere optie dan het standaard bedankscherm na een succesvolle betaling, dan betaal je daar extra kosten per transactie voor. De tarieven van Plink vind je hier.

Hoe werkt het?

Je kunt bij Plink inloggen met je Mollie-account door Plink toegang te geven tot je Mollie-account.

• Klik vervolgens op ‘Nieuw betaalverzoek’
  • Hier kun je kiezen uit verschillende opties:
    • Eenmalige betaallink
    • Betaalmail
    • Herbruikbare betaallink (+ € 0,25)

Je voegt een betalingsomschrijving toe en het te ontvangen bedrag. Indien je een herbruikbare linkt gebruikt, kun je er ook voor kiezen om het bedrag aanpasbaar te maken, de klant kan deze dan zelf invullen.

Tot slot selecteer je wat er gebeurt na een succesvolle betaling:

• Toon standaard bedankscherm
  • Toon eigen bedankbericht (+ € 0,25)
  • Bied downloads aan (+ € 0,75)
  • Stuur door naar eigen website (+ € 0,25)

Nadat je Plink hebt gekoppeld aan je Mollie-account, is het mogelijk om rechtstreeks vanuit je Mollie Dashboard naar Plink te gaan. Dit doe je door links in het menu op ‘Betaalverzoek aanmaken’ te klikken.

Wil je een betaallink op je website plaatsen? Daarover lees je hier meer.