Dat kan inderdaad heel eenvoudig. Je kan een betaallink aanmaken in het account. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is het invullen van een bedrag en omschrijving en het selecteren van het gewenste websiteprofiel.

Klik vervolgens op de knop ‘genereer betaallink’, en de link wordt samengesteld. De klant kan bij deze betaallink kiezen uit de betaalmethodes die actief staan ingeschakeld voor dit websiteprofiel.

Handig: verzend de link per e-mail of plaats hem op je website!

Je kan overigens ook gebruik maken van de API voor betaallinks.