Wat is 3D Secure en hoe activeer ik dit?

Een 3D Secure betaling is een online betaling met extra beveiliging. De bank controleert hierbij of het echt de klant is die een betaling doet. Elke bank heeft een eigen manier om dit te controleren, bijvoorbeeld met two factor authentication, een wachtwoord, vingerafdruk of het scannen van een id tag.

Je hoeft 3D Secure niet voor je klanten te activeren. De bank voert deze extra beveiliging uit. Als je klant 3D Secure heeft geactiveerd vraagt de bank om extra bevestiging bij een betaling.

Wil je alleen 3D Secure betalingen ontvangen? Stuur ons dan een e-mail.