Wat is 3D Secure?

Een 3D Secure betaling is een online transactie met extra beveiliging. De bank controleert of het daadwerkelijk de klant is die betaalt. Elke bank heeft zijn eigen manier om de klant te verifiëren, bijvoorbeeld door middel van tweefactorauthenticatie, een wachtwoord, vingerafdruk of het scannen van een fysieke id-tag.

Je hoeft 3D Secure niet te activeren voor je betaalmethoden. Dit wordt allemaal gedaan door de bank. Als je klant 3D Secure-betaling heeft geactiveerd, zal de bank om aanvullende authenticatie vragen.

Wil je uitsluitend 3D Secure-transacties ontvangen? Laat het ons weten per e-mail.

Goed om te weten

In de Europese Unie zijn 3D Secure-betalingen verplicht, daarom nemen we geen niet 3D Secure-betalingen aan vanuit de EU.