Single Click Payments zijn bedoeld voor terugkerende, vaste klanten. De functionaliteit onthoudt de betaalvoorkeuren van je klant om vervolgbetalingen sneller te laten verlopen. Je klant hoeft hiervoor dus geen extra handelingen te verrichten en kan snel en eenvoudig betalen.

Single Click Payments werken met onze Customers API. Deze API wordt ook gebruikt voor Recurring betalingen en in combinatie met onze Subscriptions API

Wil je meer weten over Recurring? Raadpleeg dan de categorie Recurring op ons helpcenter.