Wij bieden de volgende exportmogelijkheden aan:

• Per uitbetaling
  • Per periode
  • Per transactie

Export per uitbetaling

Per uitbetaling bieden wij de volgende exportmogelijkheden:

• MT940
  • CSV
  • CODA
  • PDF

Ga naar het dashboard en onder "administratie" en daarna de tab "uitbetalingen", hier vind je de lijst met alle uitbetalingen. Selecteer een uitbetaling uit de lijst, zodat de uitbetaal detailpagina wordt geopend. Rechtsboven in de pagina vind je de knop om de gewenste export te selecteren.

Export per periode

Per periode bieden wij de volgende exportmogelijkheden:

• MT940
  • CODA

De periodes zijn dag- of maandrapportages en bevatten alle betalingen die op die dag of in die maand zijn verwerkt. Hierbij wordt geen rekening gehouden met of een transactie uitbetaald is of niet. Meer informatie is ook hier te vinden.

Ga naar het dashboard en onder "administratie" vind je rechtsboven de knop om de gewenste export te selecteren.

Export per transactie

Per transactie bieden wij de volgende exportmogelijkheden:

• CSV

Ga naar het dashboard en onder "transacties" vind je de lijst met alle transacties. Aan de linkerkant heb je de mogelijkheid om de lijst te filteren op verschillende criteria. Wanneer alle gewenste filters ingesteld zijn, selecteer je rechtsboven in de pagina "Export" om jouw transacties te kunnen exporteren. Screen_Shot_2017-11-03_at_14.32.27.png

De verschillende exportbestanden

MT940

Het voordeel van MT940 is dat je hiermee de verwerking van transacties en uitbetalingen automatisch kunt verwerken in je boekhouding. Er zijn dus maar weinig handelingen voor nodig. Dit verkleint de kans op menselijke foutjes, waardoor je je boekhouding eenvoudig op orde kunt brengen. Bijna alle bekende boekhoudprogramma's hebben de mogelijkheid om MT940-bestanden te importeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Exact, Twinfield, AFAS, Unit4, Visma, Accountview, SAP, Oracle en Moneybird.

CSV

Maak je gebruik van een boekhoudprogramma waarbij je geen MT940 bestand kunt importeren? Dan kun je in de meeste gevallen beter gebruik maken van de CSV-export.

CODA

CODA is een bestandstype dat veel wordt gebruikt door Belgische boekhoudprogramma’s. CODA staat voor het gecodeerd dagafschrift. Een CODA-bestand bevat uitgebreide informatie over alle transacties en is daarmee vergelijkbaar met het MT940-bestand.

PDF

PDF (Portable Document Format) wordt voornamelijk gebruikt voor een duidelijk overzicht in presentatie vorm (printen).