We bieden de volgende exportmogelijkheden aan:

• MT940
  • CSV
  • CODA

MT940

Het voordeel van MT940 is dat je hiermee de verwerking van transacties en uitbetalingen automatisch kunt verwerken in je boekhouding. Er zijn dus maar weinig handelingen voor nodig. Dit verkleint de kans op menselijke foutjes, waardoor je je boekhouding eenvoudig op orde kunt brengen. Bijna alle bekende boekhoudprogramma's hebben de mogelijkheid om MT940-bestanden te importeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Exact, Twinfield, AFAS, Unit4, Visma, Accountview, SAP, Oracle en Moneybird.

CSV

Maak je gebruik van een boekhoudprogramma waarbij je geen MT940 bestand kunt importeren? Dan kun je in de meeste gevallen beter gebruik maken van de CSV-export (Excel).

CODA

CODA is een bestandstype dat veel wordt gebruikt door Belgische boekhoudprogramma’s. CODA staat voor het gecodeerd dagafschrift. Een CODA-bestand bevat uitgebreide informatie over alle transacties en is daarmee vergelijkbaar met het MT940-bestand.