Vanuit je Mollie Dashboard kun je de volgende exports maken:

Hoe werkt het?

Export van het transactieoverzicht

Voor het transactieoverzicht bieden wij de volgende exportmogelijkheden:

• CSV
  • PDF

In het Mollie Dashboard vind je onder Transacties >> Betalingen een lijst met alle transacties. Aan de rechterkant heb je de mogelijkheid om te filteren op onder andere trefwoord, de periode waarin de betalingen zijn gedaan, status en betaalmethode. Wanneer je de gewenste filters hebt ingesteld, selecteer je rechtsboven op de pagina ‘Export’ om de transacties te kunnen exporteren.

Export van uitbetalingen

Voor de uitbetalingen bieden wij de volgende exportmogelijkheden:

• CSV
  • PDF
  • MT940
  • CODA

In het Mollie Dashboard vind je onder Administratie >> Uitbetalingen een overzicht van al je uitbetalingen. Aan de rechterkant heb je de mogelijkheid om te filteren op maand en jaartal. Onder ‘Referentie’ naast de uitbetaling zie je een blauwe code van getallen. Wanneer je hierop klikt, kun je kiezen welk exportbestand je wilt downloaden.

Export per dag of maand

Voor een overzicht per dag of maand bieden wij de volgende exportmogelijkheden:

• MT940
  • CODA

De dag- of maandrapportages bevatten alle bankmutaties (transacties, refunds, transactiekosten etc.) die op die dag of in die maand zijn verwerkt. Hierbij wordt geen rekening gehouden met of een transactie uitbetaald is of niet. Meer informatie hierover kun je in dit artikel vinden.

In het Mollie Dashboard vind je onder Administratie >> Huidig saldo een overzicht van je omzet, inhoudingen, kosten, huidig saldo en volgende uitbetaling. Om een export te maken, klik je rechtsboven op ‘Export’, waarna je het exportbestand, de maand en het jaartal kunt selecteren. Vervolgens kun je een bestand per maand (indien de maand al voorbij is) of per dag downloaden.