In dit geval kan je altijd even contact met ons opnemen, telefonisch of per e-mail. In veel gevallen zullen we dan om de inloggegevens van de webshop vragen, zodat we kunnen controleren of alle instellingen goed staan en waardoor het niet werkt.

Vaak kan het ook helpen om even te kijken of je al wel gebruikt maakt van de laatste versie van de module of plug-in. Als dit niet het geval is kan je het beste even een update uitvoeren.