Hoe weet ik of iemand betaald heeft?

Iedere transactie die binnenkomt, verschijnt direct in jouw Mollie-account. Je hebt dus realtime inzage in je transacties. Daarnaast vindt er een technische terugkoppeling plaats naar jouw website (of ander systeem dat je gebruikt) door middel van de webhook

Als je de Mollie-app hebt gedownload, kun je daar ook de details van je binnenkomende transacties bekijken. Wil je liever een notificatie ontvangen via e-mail of SMS? Dat kun je instellen in je Mollie Dashboard onder instellingen