Wil je een bepaalde betaalmethode toch liever niet aanbieden aan je klanten? Je kunt iedere betaalmethode op ieder gewenst moment weer uitschakelen.

Hoe werkt het?

1. Log in met je Mollie-account

2. Ga naar Instellingen >> Websiteprofielen >> Betaalmethodes. Indien je meerdere websiteprofielen hebt, zorg er dan voor dat je het websiteprofiel selecteert waarvoor je betaalmethodes wilt deactiveren.

3. Je komt vervolgens terecht op een pagina met alle betaalmethodes. Hier kun je de betaalmethodes die je niet langer wilt aanbieden uitschakelen door op de 'switch' (zie afbeelding hieronder) te klikken. Zodra je dit hebt gedaan klik je onderaan de pagina op 'Opslaan'. De betaalmethodes zijn direct uitgeschakeld.

Ga naar de categorie Instellingen voor meer informatie over hoe je instellingen in je Mollie Dashboard kunt aanpassen.