Wil je een bepaalde betaalmethode toch liever niet aanbieden aan je klanten? Je kunt iedere betaalmethode op ieder gewenst moment weer uitschakelen. Ga naar de instellingen van je websiteprofiel in je account. Selecteer het websiteprofiel waarbij je betaalmethodes wilt deactiveren. Screen_Shot_2017-08-14_at_10.47.23.png

Je kunt de betaalmethodes eenvoudig uitschakelen door middel van de switch (zie afbeelding hieronder). Zodra je dit hebt gedaan klik je op "opslaan'. Screen_Shot_2017-08-18_at_14.40.17.png