Dat kan zeker! Je kunt ons systeem op verschillende manieren integreren om zo donaties te ontvangen.

Donatieplugin Wordpress

Heb je jouw website gebouwd in Wordpress? Dan kun je gebruik maken van onze donatieplugin voor Wordpress.

Hoewel de plugin heel eenvoudig te installeren is, bevat deze genoeg mogelijkheden:

• Donaties zijn terug te vinden in het WordPress admin-panel.
  • Donateurs kunnen NAW-gegevens invoeren.
  • Je kan verschillende projecten opgeven, zodat donateurs kunnen kiezen voor welk project zij willen doneren.
  • Je kan zelf kiezen welke gegevens donateurs moeten opgeven bij de donatie.
  • Je kan zelf een bedankpagina instellen.
  • Je kan standaard bedragen opgeven of de keuze aan de donateur overlaten.
  • Je kan het formulier naar wens vormgeven.

Naast eenmalige donaties, kun je de plugin ook gebruiken voor periodieke betalingen. Dit werkt aan de hand van de “Subscription API” van Mollie. Dit systeem maakt het mogelijk om bijvoorbeeld per maand, kwartaal of jaar een bepaald bedrag te incasseren via een Creditcard of door middel van SEPA-incasso.

Mollie API

Maak je geen gebruik van Wordpress of voldoet de plugin niet aan je wensen? Dan is de beste optie om onze API te integreren. Hier is iets meer technische kennis voor nodig dan het integreren van een plugin en kan dus het beste gedaan worden door een developer.

Recurring

Wil je donateurs de mogelijkheid geven om bijvoorbeeld maandelijks of wekelijks te doneren? Dan kun je gebruik maken van onze Recurring of Subscriptions API. Ook hiervoor is wel wat technische kennis vereist.

eCurring

Tot slot zou je eens kunnen kijken naar eCurring. Dit is een totaaloplossing voor het incasseren van abonnementsgelden, waarbij de betalingen worden afgehandeld door Mollie. eCurring is een handige applicatie waar je niet veel technische kennis nodig hebt. Je kunt de applicatie goed gebruiken voor herhaalde donaties via incasso.