Als jij ons betaalsysteem aan bedrijven aanbeveelt, willen we je daar graag voor bedanken. Je kunt daarom ook reseller worden van ons platform. Als reseller profiteer je van een aantal voordelen:

• Je ontvangt een vergoeding per transactie die jouw klanten op hun account ontvangen. Dit is standaard €0,05 per transactie.
  • Je krijgt toegang tot de reseller API, waarmee je eenvoudig accounts voor klanten kunt aanmelden, statistieken kunt inzien en accounts kunt koppelen aan jouw reseller-account.

We hebben veel verschillende soorten resellers, een paar voorbeelden:

• webbouwers
  • publishers
  • prijsvergelijkers
  • consultants
  • hostingproviders
  • bloggers.

Wil je inderdaad reseller worden? Maak dan een account aan (indien je dit niet hebt gedaan) en stuur ons even een mailtje met het partner ID nummer. We zetten dit dan om naar een reseller-account.