Deze functionaliteit is momenteel niet beschikbaar in onze API en onze modules. Wel kan je de transactiekosten handmatig doorberekenen met plugins, afhankelijk van het platform dat je gebruikt.

We raden het doorberekenen van transactiekosten overigens af. Het doorberekenen kan namelijk negatieve impact hebben op je conversie.

Wil je toch de transactiekosten doorberekenen, dan is er voor WooCommerce bijvoorbeeld de gratis plugin Payment Fees Lite. Voor OpenCart is er de gratis plugin PayCharge.