In je Mollie Dashboard kun je de status van een transactie checken en zien of een bedrag is teruggestort of niet.

Hoe werkt het?

1. Ga naar Transacties >> Terugstortingen in je dashboard.

2. Zoek de transactie op. Je kunt hiervoor de filters gebruiken aan de rechterkant van de pagina (trefwoord, periode, betaalmethode).

3. Onder ‘Status’ staat of de betaling is teruggestort of niet. Onder ‘Bedrag’ vind je terug hoeveel je hebt teruggestort aan de consument.

4. Om te controleren of je het totale bedrag van de transactie hebt teruggestort of slechts een deel, klik je op de transactie. Hier zie je de betalingsgegevens en wordt het resterende bedrag weergegeven (indien dat er is).

5. Als een deel van het bedrag nog open staat en je wilt ook dit terugstorten, klik dan rechtsboven in het scherm op ‘Terugstorten’. Lees hier meer over het terugstorten van een transactie.