Dat kan. Het is vrij eenvoudig. Om een betaling terug te kunnen storten, zoek je deze eerst op in het transactie-overzicht in je account. Klik vervolgens op de button 'Terugstorten'.

In het volgende scherm kun je invullen welk bedrag je wilt terugstorten. Dit kan het totaalbedrag zijn of maar een deel van het bedrag. Ook kan je hier een omschrijving invullen. Deze ziet de klant dan bij de bijschrijving staan in zijn of haar bankomgeving.

De terugstorting wordt de eerstvolgende werkdag verwerkt. Voor de meeste betaalmethodes geldt dat het bedrag dus ook de dag na de terugstorting al op de rekening van de klant staat. Bij creditcard-betalingen duurt dit vaak iets langer (gemiddeld 5 werkdagen).